Tutustu töihimme

Cavalluna saapuu maaliskuussa Helsinkiin

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä tapahtuman tuottajan Livenationin kanssa. Tapahtuma on ollut suunnitteilla Helsingin jäähalliin.

Tapahtuma on siirretty vuodelle 2023 koronan takia.

Helsinki international
Horse Show 2022

Tapahtuma on koronan vuoksi jäänyt toteutumatta viimeiset kaksi vuotta. Tänä vuonna tapahtuma on tulossa lokakuussa. Yhteistyö Scanhorsen kanssa on ollut pitkä ja se jatkuu.

MP-Messut 2022

Joka vuotisille MP-messuille olemme tehneet yhdessä PEAB- yhtiön kanssa ajoharjoitteluradan. Työmme käsittää messukeskuksen 7-hallin pohjan suojauksen ja tapahtuman jälkeen asfaltin poiston ja poiskuljetukset.

Ylipainehalliprojektit

  • Korso, jalkapallohalli, Peakfin Oy, KVR
  • Hakunila, jalkapallo harjoitushalli, Vantaan kaupunki, KVR
  • VJS, jalkapallohalli, VJS jalkapallo, KVR
  • Kauniainen, jalkapallohalli, Granfield, KVR
  • Meilahden tenniskeskus, 3kpl tennishalleja, yhteisprojekti Lappset
  • Raisio, jalkapallohalli, yhteisprojekti Lappset, Raifu
  • Savonlinna, jalkapallohalli, Savonlinnan kaupunki
  • Espoo, golfhalli, Season Golf, KVR

Kiviconstruction Oy on ollut rakentamassa kymmentä eri ylipainehallia Suomeen. Teemme asiakkaan kanssa yhdessä kaikki suunnitelmat asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lähes 10 vuoden kokemus hallien rakentamisesta antaa hyvät mahdollisuudet rakentamiseen liittyvien erilaisten rakenteiden arviointiin. Yhtiö tekee projektit pääosin KVR-urakointina.

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

Ylipainehalleja

Kauniaisten jalkapallohalli
Raision jalkapallohalli Raifu

Konsultointi, Projektinjohto

Olemme olleet mukana vetämässä projekteja joiden koko on ollut aina 10 M€ saakka. Normaalit projektit ovat suuruudeltaan 500 000- 2 000 000 €.

Hankkeissa voimme hoitaa kaikki suunnitteluun liittyvät osa-alueet. Yhteistyökumppaneina meillä on erittäin kokeneita LVIAS- suunnittelijoita ja arkkitehtejä.

Kun olette aloittamassa suunnittelemaan projektia, ottakaa yhteyttä niin katsotaan yhdessä, kuinka saamme hankkeen toteutettua laaditussa aikataulussa ja kustannustehokkaasti.