Ylipainehallikohteita

Season Golf

Espooseen avautui lokakuussa Suomen hienoimpia golfin sisäharjoitteluhalleja. Rakensimme hallin KVR-urakkana tilaajalle. Projekti oli pitkä, ensimmäiset kuvat laadittiin vuonna 2017. Halli on saanut erinomaisen vastaanoton ja tilaaja on tyytyväinen lopputulokseen.

Hallin koko on 50×60 m, korkeus 19m. Kaikkiaan rakennusala on noin 5000 m2. Halliin on liitetty sosiaali- ja muita tiloja yhteensä noin 800 m2. Espoon kaupungin rakennusvalvonta piti hanketta erittäin vaativana.
www.seasongolf.fi

Savonlinna, Tanhuvaara

Tanhuvaaraan rakennettiin jalkapallohalli jonka koko on 87×61 m. Projektissa oli pääurakoitsijana Lappset Group.

Kivicon rakensi pääosin koko hallin rakenteet. Hallin tilaajana oli Savonlinnna kaupunki ja hallin operaattorina toimii Tanhuvaaran urheiluopisto.

Raisio

Raisioon rakennettiin yhteistyössä Lappset Groupin kanssa RAIFU:n jalkapallolle harjoitushalli, jonka koko on 75×45 m.

Halli on ensimmäisiä eristettyjä halleja Suomessa. Halli palvelee Raifun jalkapallon lisäksi vieressä olevaa koulukeskusta

Meilahti

Meilahteen uusittiin kolme tennishallia. Projekti tehtiin yhteistyössä Lappset Groupin kanssa.

Halleista kaksi on kooltaan 70×20 m ja kolmas on 42×22 m. Hallit palvelevat Meilahden liikuntakeskusta. Halleissa pelataan pääosin tennistä. Pienin halli on myös käsiapllon harjoitushallina

Kauniainen

GrIFK Fotbollin omistama ylipainehalli FA Solutions Arena sijaitsee Kauniaisten jäähallin vieressä, laskettelurinteen juuressa, osoitteessa Vanha Turuntie 42. Hallin ulkomitat ovat 101 x 74 metriä. Kenttämitat ovat: Iso kenttä 95 x 62 metriä ja pienkentät (8v8) 62 x 42 metriä.

Peakfin, Korso

Korsoon rakentui KVR-urakka muodolla vuonna 2014-2015 jalkapallohalli, joka on suuruudeltaan 71×115 m. Halli toimii alueen harjoitusareenana ympäri vuoden. Hallin yhteyteen rakennettiin sosiaali- ja muita tiloja noin 400 m2.

Vantaa, Hakunila

Vantaan Hakunilaan rakennettiin vuonna 2016 Vantaan kaupungille KVR-urakkana jalkapallon harjoitushalli. Hallin mitat ovat 51×79 m. Halli toimii jalkapallon harjoitushallina ja Sotungin koulun liikuntatilana.